Qui som

Ens importen les persones

La nostra missió a DAS —empresa d’assegurances i serveis legals— és proporcionar a tothom un accés assequible a la justícia. Amb aquest objectiu sempre en ment, busquem contínuament les solucions més eficaces per ajudar les persones a resoldre els seus problemes legals.

Apostem en tot moment per la prevenció i la innovació en la gestió dels conflictes, col·laborant també en la descongestió del sistema judicial.

Som pioners

A DAS creiem que és possible resoldre els conflictes a través de mètodes alternatius, per això vam ser els primers a incorporar la mediació en la cobertura de les nostres assegurances: una via que permet arribar a acords sense que calgui haver de recórrer als tribunals.

Gràcies a un estudi realitzat juntament amb la Universitat de Barcelona, hem pogut confirmar que la mediació és la via més ràpida, econòmica i emocionalment eficient de resoldre els conflictes en el sector assegurador.

A més, aquest aprenentatge ens ha empès a voler compartir les tècniques més útils i eficaces amb els joves —i les seves famílies— dins de l’àmbit escolar. Una iniciativa que dona sentit al nostre compromís amb la comunitat que ens envolta.

Estem compromesos

Estem convençuts que una societat més justa i pacífica és possible. Tot un canvi cultural que requereix el diàleg entre les persones. Només així serem capaços d’assolir l’entesa necessària a l’hora d’arribar a un acord i solucionar un problema.

Amb aquesta finalitat hem decidit posar en marxa Paktem. Un programa educatiu que té com a objectiu la prevenció i la resolució de conflictes entre menors. Una educació en valors que permetrà formar futurs adults responsables, contribuint així a una millor convivència en societat.